![]() | |
| |
| | #1 (permalink) |
| Ostovar Dovom ![]() Join Date: Oct 2007
Credits: 11,691
Rep Power: 2 ![]() | وجود خدا اگر خدا هست پس .....؟ مردي براي اصلاح به آرايشگاه رفت در بين كار گفتگوي جالبي بين آنها در مورد خدا صورت گرفت آرايشگر گفت:من باور نميكنم خدا وجود داشته با شد مشتري پرسيد چرا؟ آرايشگر گفت : كافيست به خيابان بروي و ببيني مگر ميشود با وجود خداي مهربان اينهمه مريضي و درد و رنج وجود داشته باشد؟ مشتري چيزي نگفت و از مغازه بيرون رفت به محض اينكه از آرايشگاه بيرون آمد مردي را در خيابان ديد با موهاي ژوليده و كثيف با سرعت به آرايشگاه برگشت و به ارايشگر گفت: مي داني به نظر من آرايشگر ها وجود ندارند مرد با تعجب گفت :چرا اين حرف را ميزني؟ من اينجاهستم و همين الان موهاي تو را مرتب كردم مشتري با اعتراض گفت: پس چرا كساني مثل آن مرد بيرون از آريشگاه وجود دارند آرايشگر گفت: "آرايشگر ها وجود دارند فقط مردم به ما مراجعه نميكنند " مشتري گفت دقيقا همين است "" خدا وجود دارد فقط مردم به او مراجعه نميكنند"" براي همين است كه اينهمه درد و رنج در دنيا وجود دارد! |
| | |
|
Advertisement
| Sponsored links |
| | #4 (permalink) |
| Goroohban Dovom ![]() Join Date: May 2007 Location: فلکه ی اول
Credits: 3,098
Rep Power: 2 ![]() | به دوستان توصیه می کنم اگر حالش بود آلبوم باغ آیینه ی احمد شاملو رو دانلود کنند و به شعر سیزدهم که دقیقا دلیل وجودخدا را با زبانی شاعرانه ( که البته زبان ما نیست ) مطرح می کند با دقت گوش فرا دهند
___________________ Persian Base مخلص برو بچه های با حال |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Goroohban Dovom ![]() Join Date: May 2007 Location: فلکه ی اول
Credits: 3,098
Rep Power: 2 ![]() | یعنی مقایسه و مثل زدن دو چیز که ظاهرا به هم مربوطن ولی باطنا با هم فرقهای اساسی دارن یعنی اثبات وجود خدا چه ربطی به وجود سلمانی داره...د هنوزم دال بده
___________________ Persian Base مخلص برو بچه های با حال |
| | |
![]() |
|