![]() | |
| |
| |
#1 (permalink)
|
| Sarlashkar ![]() | Silams ![]() bazi vaghta sher haii hasan ke adam khaili khoshesh miad va harbar ke mikhone barash tazegi dare, ye manie khasi dare bara adaam. dar in thread sher haii ke doos darid ro benevisid ta baghie ham betonan bekhonan va kholase ye collection e ziba va bahal betoonim jam avari konim.
___________________ |
| | |
|
Advertisement
| |
| | #2 (permalink) |
| Sarlashkar ![]() | Khodam shoroo mikonam,. قايقي خواهم ساخت، خواهم انداخت به آب. دور خواهم شد از اين خاك غريب كه در آن هيچ كسي نيست كه در بيشه عشق قهرمانان را بيدار كند. قايق از تور تهي و دل از آرزوي مرواريد، هم چنان خواهم راند. نه به آبي ها دل خواهم بست نه به دريا-پرياني كه سر از خاك به در مي آرند و در آن تابش تنهايي ماهي گيران مي*فشانند فسون از سر گيسوهاشان. هم چنان خواهم راند. هم چنان خواهم خواند: "دور بايد شد، دور." مرد آن شهر اساطير نداشت. زن آن شهر به سرشاري يك خوشه انگور نبود. هيچ آيينه تالاري، سرخوشي ها را تكرار نكرد. چاله آبي حتي، مشعلي را ننمود. دور بايد شد، دور. شب سرودش را خواند، نوبت پنجره هاست." هم چنان خواهم خواند. هم چنان خواهم راند. پشت درياها شهري است كه در آن پنجره ها رو به تجلي باز است. بام ها جاي كبوترهايي است كه به فواره هوش بشري مي نگرند. دست هر كودك ده ساله شهر، خانه معرفتي است. مردم شهر به يك چينه چنان مي نگرند كه به يك شعله، به يك خواب لطيف. خاك، موسيقي احساس تو را مي شنود و صداي پر مرغان اساطير مي آيد در باد. پشت درياها شهري است كه در آن وسعت خورشيد به اندازه چشمان سحرخيزان است. شاعران وارث آب و خرد و روشني اند. پشت درياها شهري است! قايقي بايد ساخت. Sohrab Sepehri
___________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sepahbod ![]() | say mikonam hamishe in threado update negah daram vaghean threade ba arzeshi hastesh, yek ganjineye shero adabe parsi khahad shod agar hame hemat konan merci == KK == Jan yeki az sherae ke hamishe daem to goosham zemzeme mishe vaghti sare yechizi yekam jedi misham ine...
___________________ ![]() انسان پلی است بین ناآگاهی وآگاهی, در آزادی رشد کن, هرگام خود را آگاهانه انتخاب کن, خود را بیافرین, وتمامی مسئولیتهای این آفرینش را به عهده بگیر, زندگی از آن توست, وفرصتی در برابرت که آن کس و آن چیزی باشی که میخواهی |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarbaz Sefr ![]() Join Date: May 2008 Location: Netherland
Credits: 651
Rep Power: 0 ![]() | بخوان همراه با همه ، من نیز می نویسم برای تو & کاش در دهکده عشق فرانی بود توی بازار صداقت کمی ارزانی بود کاش اگر گاه کمی لطف به هم می کردیم مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود کاش دریا کمی از درد خودشش کم می کرد قرض می داد به ما هرچه پریشانی بود مثل حافظ که پر از معجزه و الهام است کاش رنگ شب ما هم کمی عرفانی بود چقدر شعر نوشتیم برای باران غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود کاش سهراب نمی رفت به این زودی ها دل پر از صحبت این شاعر کاشانی بود کاش دل ها پر افسانه نیما می شد و به یادش همه شب ماه چراغانی بود کاش چشمان پر از پرسش مردم کمتر غرق این زندگی سنگی و سیمانی بود کاش دنیای دل ما شبی از این شبها غرق هر چیز که می خواهی و می دانی بود دل اگر رفت شبی کاش دعایی بکنیم راز این شعر همین مصرع پایانی بود |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarlashkar ![]() | يادمان باشد از امروز جفايي نكنيم گر كه در خويش شكستيم صدايي نكنيم خود بتازيم به هر درد كه از دوست رسد بهر بهبود ولي فكر دوايي نكنيم جاي پرداخت به خود بر دگران انديشيم شكوه از غير خطا هست،خطايي نكنيم ياور خويش بدانيم خداياران را جز به ياران خدا دوست وفايي نكنيم يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بي سر و پايي نكنيم گر كه دلتنگ از اين فصل غريبانه شديم تا بهاران نرسيده ست هوايي نكنيم گله هرگز نبود شيوه ي دلسوختگان با غم خويش بسازيم و شفايي نكنيم يادمان باشد اگر شاخه گلي را چيديم وقت پرپر شدنش ساز و نوايي نكنيم پر پروانه شكستن هنر انسان نيست گر شكستيم ز غفلت من و مايي نكنيم و به هنگام نيايش سر سجاده ي عشق جز براي دل محبوب دعايي نكنيم مهرباني صفت بارز عشاق خداست يادمان باشد از اين كار ابايي نكنيم
___________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sepahbod ![]() | یا علی گفت زلیلی من شنیدم یا علی گفت به مجنون چون رسیدم یا علی گفت مگر این وادی دارالجنون است که هر دیوانه دیدم یا علی گفت نسیمی غنچه ای را باز میکرد به گوش غنچه دیدم یا علی گفت چمن با ریزش باران رحمت دعایی کرد و او هم یا علی گفت يقين پروردگار آفرينش به موجودات عالم يا علی گفت دلا بايست هر دم يا علی گفت نه هر دم بل دمادم يا علی گفت به هر روز و به هر شب يا علی گفت به هر پيچ و به هر خم يا علی گفت خمیر خاک آدم را سرشتند چو برمی خاست آدم یا علی گفت علی در كعبه بر دوش پيمبر قدم بنهاد وآن دم يا علی گفت عصا در دست موسی اژدها گشت كليم آنجا مسلّم يا علی گفت علی را ضربتی کاری نمیشد یقینم ، ابن ملجم ، یا علی گفت مگر خیبر ز جایش کنده میشد یقین آنجا علی هم یا علی گفت
___________________ ![]() انسان پلی است بین ناآگاهی وآگاهی, در آزادی رشد کن, هرگام خود را آگاهانه انتخاب کن, خود را بیافرین, وتمامی مسئولیتهای این آفرینش را به عهده بگیر, زندگی از آن توست, وفرصتی در برابرت که آن کس و آن چیزی باشی که میخواهی |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Goroohban Join Date: May 2008 Location: Location Location
Credits: 900,470
Rep Power: 0 ![]() | Out, out, brief candle! Life's but a walking shadow, a poor player That struts and frets his hour upon the stage And then is heard no more; it is a tale Told by an idiot, full of sound and fury, Signifying nothing. (Act 5, Scene 5) مکبث میگويد: «زندگی سايه متحرکی بيش نيست. بازيگر بيچارهای است که لحظهای با طمطراق بر روی صحنه میخرامد و ديگر خبری از او نيست؛ زندگی داستان بيهودهای است که ابلهی نقل میکند، پر از طغيان است و شور و شر ولی مفهومی ندارد». |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Goroohban Join Date: May 2008 Location: Location Location
Credits: 900,470
Rep Power: 0 ![]() | بردند او را گیسکشان از پیش چشم من. و کاری از دستم ساخته نبود. دورهاش کردند، تنگش گرفتند، بیکلامی عاشقانه و کاری از من ساخته نبود. دیدمش جان دادنش را و تن دادنش را عریان و غمگین هن و هنش را شنیدم و ضجههاش را. گیسش را بریدند و باز رهاش نکردند و کاری از من ساخته نبود. این هرزهی معصوم که شبانروز میپلکد لای دست و پای ما میهن من است، میهن من -که بیبیضهترین مرد زمینم- و کاری از من ساخته نیست. آسیه امینی از مجموعه شعر هی ...تو که رفتهای |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Sarhang ![]() | Quote:
| |
| | |
![]() |
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.persianbase.com/f17/sher-benevis-8014/ | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-20-2008 01:57 AM | |