![]() | |
| |
| | #21 (permalink) | |
| Sotvan Sevom ![]() Join Date: Feb 2008 Location: نا کجا آباد
Credits: 29,356
بــراي هر لبــي شــعري سـرودن ولــي لب هاي خود همـواره بستن به رســم دوســتي دســتي فشـردن ولــي بــا هر سخــن قلبـي شكستن به نزدعاشقان چون سنگ خاموش ولــي در بطن خــود غوغا نشستن به غربت دوستان بر خاك سـپردن ولــي بر دل اميــد دلْ خــانه بستن بــه هردم نـــواي دل زنــد بـانــگ چه خوش باشد ازاين غمخانه رستن | |
| | |
| Sponsored links | |
|
Advertisement
| |
| | #22 (permalink) |
| Sepahbod ![]() | are dash Geti merci, emshab badjoori in ehsaso daram
___________________ ![]() انسان پلی است بین ناآگاهی وآگاهی, در آزادی رشد کن, هرگام خود را آگاهانه انتخاب کن, خود را بیافرین, وتمامی مسئولیتهای این آفرینش را به عهده بگیر, زندگی از آن توست, وفرصتی در برابرت که آن کس و آن چیزی باشی که میخواهی |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Goroohban Join Date: May 2008 Location: Location Location
Credits: 900,470
Rep Power: 0 ![]() | مرا ببخش که نمي خندانم ات و سر شانه هايت را لمس نمکنند انگشتان جزامي ام. نيمه اي از من سگي است که مدام در استخوان هاي شهر زوزه مي کشد ماه را ميله هاي پنجره ام تکه تکه مي کنند تا اين تنها من نباشم که تکه تکه مي خوابم اندامت را مي شکافم با تمام خرده ريزهايت تا در حاشيه دفترم زيست کني. ع ش ق يعني اين: که موريانه ي هم باشيم و از هم کوتاه نياييم - فردين نظري , از يادداشت های بوته ای که هيچ گاه شعله ور نشد |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Ostovar Dovom ![]() Join Date: Oct 2007
Credits: 11,692
Rep Power: 2 ![]() | من زمین و آسمان را کهکشان را دوست دارم من پل رنگین کمان را آفتاب مهربان رادوست دارم ابرهای پر ز باران کوهساران ماهتاب و لاله زاران من تمام مردم خوب جهان را دوست دارم عاشقان ناتوان را عشق های بی امان را من تمام شاپرکهای جهان را دوست دارم دوستی های نهان را خنده های ناگهان را بوسه های صادق و سرشارمان را من تمام درد های تلخ و شیرین جهان را دوست دارم مادران را قلبهای پاکشان را اشکهای نابشان را دستهای گرمشان را حرفهای از صمیم قلبشان را شوروشوق چشمشان را من تمام ساکنان قلبهای عاشقان را دوست دارم من دروغ بچگان را شیطنتهای همیشه بکرشان را رازشان را پاکی احساسشان را خنده های شادشان را بادبادکهای قشنگ و نازشان را دستهای کوچک وپربارشان را هر نگاه خالی از نیرنگشان را اعتماد خالی از تردیدشان را من تمام شیطنتهای جهان را دوست دارم سایه های کاج های مهربان را بید مجنون ها و برگ نازشان را سروها و قامت رعنایشان را نخلها و ارتفاع نابشان را تاکها و مستی انگورشان را سر کشی های شراب و ... راستی من تمام درختان انگور جهان را دوست دارم نازهای معشوقان زمان را دل شکستنهای بی منظورشان را بوسه های گرمشان را قهرهای تلخشان را آشتیهای زود هنگامشان را عشقهای آتشین و پر رنگشان را قلبهای بی تاب و تنگشان را آشنایی های پرلبخند شان را و خداحافظی های پر اشکشان را گریه های شوقشانرا ضربه های قلبشان را حرفهای بی حد و مرزشان را من تمام عشق های جاودان را دوست دارم لیلی و مجنونمان را خسرو و شیرینمان را کوه کن فرهادمان را.... یادم آ مد من خدا را وخودم را وجهان را |
| | |
| | #26 (permalink) |
Rep Power: 2 ![]() | خداحافظ گل لادن .تموم عاشقا باختن ببين هم گريه هام از عشق .چه زندوني برام ساختن خداحافظ گل پونه .گل تنهاي بي خونه لالايي ها ديگه خوابي به چشمونم نمي شونه يكي با چشماي نازش دل كوچيكمو لرزوند يكي با دست ناپاكش گلاي باغچمو سوزوند تو اين شب هاي تو در تو . خداحافظ گل شب بو هنوز آوار تنهايي داره مي باره از هر سو خداحافظ گل مريم .گل مظلوم پر دردم نشد با اين تن زخمي به آغوش تو برگردم نشد تا بغض چشماتو به خواب قصه بسپارم از اين فصل سكوت و شب غم بارونو بردارم نمي دوني چه دلتنگم از اين خواب زمستوني تو كه بيدار بيداري بگو از شب چي مي دوني تو اين روياي سر دم گم .خداحافظ گل گندم تو هم بازيچه اي بودي . تو دست سرد اين مردم خداحافظ گل پونه . كه باروني نمي توني طلسم بغضو برداره .از اين پاييز ديوونه خداحافظ .....! |
| | |
| | #27 (permalink) |
Rep Power: 2 ![]() | غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود. کاش سهراب نمی رفت به این زودی ها دل پر از صحبت این شاعر کاشانی بود. کاش دلها پر افسانه نیما میشد. و به یادش همه شب ماه چراغانی بود. کاش اسم همه دخترکان اینجا نام گلهای پر از شبنم ایرانی بود. کاش چشمان پر از پرسش مردم کمتر غرق این زندگی سنگی و سیمانی بود. کاش دنیای دل ما شبی از این شبها غرق هر چیز که میخوای و میدانی بود دل اگر رفت شبی کاش دعایی بکینم . راز این شعر همین مصرع پایانی بود . |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Sotvan Sevom ![]() Join Date: Feb 2008 Location: نا کجا آباد
Credits: 29,356
Rep Power: 3 ![]() | man osoolan ziad ahle in chiza nistam vali ino "Sharifi Nia" toye seriale "Hamsayeha" baraye zanesh neveshte bod khosham omad mizaram inja ![]() روزمبادا. وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه که بایدند نه بایدها... مثل همیشه حرف آخرم وآخر حرفم را با بغض می خورم عمری لبخند های لاغر خود را در دل ذخیره میکنم باشد برای روز مبادا اما در صفحه های تقویم روزی به نام روز مبادا نیست. آن روز هر چه که باشد روزی شبیه دیروز روزی شبیه فردا روزی درست عین همین روزهای ماست. وچه کسی میدانندروز مبادا چه روزی است ؟ وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها.... هر روز بی تو روز مباداست |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Sepahbod ![]() | خـانـــه دوسـت كجــاســت ! مـن دلم می خـواهد خانـه ای داشــته باشم پـُر دوست كــنـج هـر ديوارش دوستانم بنشـينـند آرام گــــل بـگــو ، گـل بـشنــو ! ! ! هركـسی می خواهد ، وارد خانه پر مهـــر و صفامان گردد شـرط وارد گـشتــن ، شــســـتـشـوی دلـهـاسـت ! شـرط آن ، داشـتن يك دل بی رنگ و رياست ! بـر درش ، بـــرگ گلـی می كـوبـم و بـه يادش ، با قـلـم سـبــز بــهــار می نويـسـم : "ای دوست ! خـانـه ی دوسـتی ما اينـجاسـت" تا كه ســهـــراب نپــرسد دیـــگــــر ، خـانـــه دوسـت كجــاســت ! سهراب سپهری
___________________ ![]() انسان پلی است بین ناآگاهی وآگاهی, در آزادی رشد کن, هرگام خود را آگاهانه انتخاب کن, خود را بیافرین, وتمامی مسئولیتهای این آفرینش را به عهده بگیر, زندگی از آن توست, وفرصتی در برابرت که آن کس و آن چیزی باشی که میخواهی |
| | |
![]() |
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.persianbase.com/f17/sher-benevis-8014/ | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-20-2008 01:57 AM | |