![]() | |
| |
| | #1 (permalink) |
| Sarbaz Yek ![]() Join Date: Feb 2008
Credits: 1,292
Rep Power: 0 ![]() | salam be hamegi!! tooye montreal ye barname dorost kardan MISS MONTREAL PERSIAN va man sherkat mikonam az tarighe online hast va shoma mitoonin behem ra'ai bedin goftam biam be barobache ba marefate khodemoon begam shayad chandta vote toooop nasibam beshe ![]() Miss MontrealPersian 2008 and vote for -- SARA E -- merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]()
___________________ به سراغ من اگر ميآييد، نرم و آهسته بياييد، مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من |
| | |
|
Advertisement
| |
| | #5 (permalink) |
| Sepahbod ![]() | man be Ayda ray dadam gerye nakon shokhi kardam ![]() ishala ke hame irania movafagh bashan
___________________ ![]() انسان پلی است بین ناآگاهی وآگاهی, در آزادی رشد کن, هرگام خود را آگاهانه انتخاب کن, خود را بیافرین, وتمامی مسئولیتهای این آفرینش را به عهده بگیر, زندگی از آن توست, وفرصتی در برابرت که آن کس و آن چیزی باشی که میخواهی |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sotvan Sevom ![]() Join Date: Feb 2008 Location: نا کجا آباد
Credits: 29,355
Rep Power: 3 ![]() | Sara jan salam man ghablan inja barat TH zade bodam. age yadet bashe toye ounyeki website behet goftam ke inja barat TH mizanam lol khoshhalam ke omadi toye PB. inam linkesh Vote for Sara E |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarbaz Yek ![]() Join Date: Feb 2008
Credits: 1,292
Rep Power: 0 ![]() | 7khat its ok azizam harki doost dari ra'i berde bazam merci eee inja baram zade boodi hahaha nemidoonestam man inja active nistam ziad vali bazam mer4ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii azizammmmmmmmmm
___________________ به سراغ من اگر ميآييد، نرم و آهسته بياييد، مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من |
| | |
![]() |
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.persianbase.com/f17/vote-me-plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-7532/ | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| vote for me plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - Page 6 - PersianBase | This thread | Refback | 08-22-2008 04:12 PM | |