![]() | |
| |
| | #1 (permalink) |
| Ostovar ![]() | شايعه حضور على كريمى در پرسپوليس ![]() على كريمى بازيكن ايرانى تيم القطر كه اين روزها شايعه حضورش در پرسپوليس بيشتر از روزهاى پيش به گوش مى رسد، روز گذشته با تكذيب حضورش در پرسپوليس گفت: قرارداد من با تيم القطر قطر ۲ ساله بوده كه هنوز يك سال ديگر آن باقى مانده است و در فوتبال حرفه اى چنين بحث هايى نمى تواند چندان صحت داشته باشد.كريمى گفت: تيم القطر براى يك سال باقيمانده از قرارداد من مبلغ ۲ ميليارد تومان را به من پرداخت مى كند كه اگر من قصد بر هم زدن اين قرارداد را داشته باشم بايد چنين مبلغى را به عنوان غرامت به آنها بپردازم و اين در حاليست كه زندگى حرفه اى چنين اجازه اى را به من نمى دهد، چرا كه شكستن اين قرارداد نه به نفع من است و نه به نفع پرسپوليس.كريمى گفت: از اينكه پرسپوليسى ها و هواداران فهيم آنها به من لطف دارند، از آنها سپاسگزارم و به آنها قول مى دهم كه چنانچه قصد بازى در ايران را داشته باشم، انتخاب اول و آخر من پرسپوليس خواهد بود.كريمى گفت: شايد باورتان نشود اما به نوعى خود را مديون پرسپوليس و طرفداران پر تعداد اين تيم مى دانم و قول مى دهم كه روزى با حضور دوباره در پرسپوليس محبت هاى آنها را جبران كنم.على كريمى درباره زمان حضورش در قطر گفت: بزودى راهى قطر خواهم شد تا به همراه تيم القطر براى برگزارى يك اردوى ۱۰ روزه به يكى از كشورهاى صاحب نام اروپايى عازم شوم
___________________ Sarvare Har Chi Longie Amir Ghalee Noeie![]() ![]() |
| | |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |